No to chyba koniec marzeń o występie Rush w naszym kraju - nigdy nie było im po drodze a teraz to i drogi już nie bedzie...
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Nad perkusistą Rush ciąży jakieś fatum... śmierć żony i córki.
Ja już nie wierzę, że zobaczę Ten zespół w Polsce. Wszyscy inni wielcy byli, nawet The Beatles w kawałku (Paul McCartney)
Cóż, pozostanie muzyka najwspanialszego, najcudowniejszego i w wielu sercach moich długowłosych ziomkach z Ełku( pamiętających Ogród Wyobraźni) nasza ukochana muzyka.
Comment
-
No teraz Neil Peart ma nową żonę i córkę, więc pewnie jakoś tam jest szczęśliwy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Do okupanta - nigdybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dawno nie piłem Komesa Potrójnie Złotego (lidlowa warka 29.09.2016 jest naprawdę przednia)
Jeszcze dawniej nie słuchałem High Hopes od Pink Floyd
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
No pasują do siebie idealnie. Polecam ten zestaw. Przyjemnie kołyszący, błogość, reminiscencje, baśniowy szmerek, fajnie dawkowane emocje...
Comment
-
Artysta o wielu twarzach :
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Lepiej się nie odzywać niż mówić coś złego o zmarłym.
Zespół Yes to absolutna trójca: Jon Anderson- niebiański, genialny głos.
Rick Wakeman, wykształcony i wspaniały klawiszowiec.
Steve Howe , gitarzysta z gatunku niedocenionych, ale moim zdaniem jeden z najwspanialszych.
Chris Squire przywłaszczył kiedyś prawo do nazwy Yes, czego skutkiem była świetna płyta sygnowana nazwą Anderson Bruford Wakeman Howe. Chris Squire wspaniale dudnił na basie, oto tego dowód.
Chris Squire (1948-2015). Rest in peace.Comment
-
Taki trochę syntetyczny ten industrial, bardziej pod EBM ale fajne. Ja od siebie w temacie nowych ale starych mogę polecić The KVB(bardzo zimnofalowo) i Have a Nice Life(szczególnie gdy się lubi Joy Division ale mroczniej).Comment
-
Oczywiście, że przy piwku najlepiej słucha się klasyki rocka, ale przecież Joy Division do tych klasyków się zalicza.
Oto mój od zawsze ukochany utwór tego zespołu.
Comment
-
Z dziewczyną mamy ostatnio jazdę na ten kawałek
Plus wideo z fragmentami jednego z moich ulubionych filmów "Do utraty tchu". Magia.Comment
Comment