Darku, nie poprawny jesteś...
Muzyka przy piwku
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820 -
Justin Hayward i Dan McCafferty...
Tym dwóm wybitnym postaciom stuknęła dziś siedemdziesiątka, moim obowiązkiem jest pamięć, a za zdrowie tych panów piję Orval po terminie, jedyne piwo które leżakuję bo i doprawdy warto ( jeszcze więcej stajni jest )
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Comment
-
"We're troops of tomorrow,
We're hangin' round today.
We're playin' tough music,
'Cos it's hard times honey..."Comment
-
Wstyd: świetny komentarz Kazika o demokracji i o tym, jak się kręci świat.
Ogólnie nowa płyta podoba się coraz bardziej, Kazik dojrzewa.
Open.fm kanał z muzyką Kazika się kłaniaLast edited by dyczkin; 2016-11-15, 09:02.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Moje trzy ukochane utwory, w których śpiewał Greg Lake
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
I chyba najpiękniejsza ballada jaka powstała na tym świecie... przerażająco smutna piosenka
Comment
-
Stary, dobry Brylu : https://www.youtube.com/watch?v=dCd1cWvG0LgOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
-
Dziś urodziny obchodzi Peter Sinfield
Obok Rush to King Crimson jest jednym z najwspanialszym zespołów na tym beznadziejnym świecie, a jedyną nadzieją jest Jezus.
Comment
-
A dokładnie Jesus and Mary Chain
Last edited by wpadzio; 2016-12-27, 21:55.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Może być jeszcze Jesus Lizard
Comment
-
Kolejna ważna rocznica. Śliczna młoda dziewczyna, niby głupia panienka Marianne Faithfull zażywała kiedyś młodości i miłości od największych z tego świata, szczególnie od Rolling Stonesów i kto by się spodziewał, że po latach muzyka z nowszych płyt tej pani, która dziś obchodzi 70 urodziny sprawia mrówy na ciele.
Zamieszczam utwór, który podobno tuż przed samobójczą śmiercią słuchał świętej pamięci Tomasz Beksiński i nie dziwię się mu...
Comment
-
Rzeczywiście dużo pali, ale dalej żyje i ma 7 dych na karku. Znasz jej ostatnie płyty?
Pewnie nie, więc proponuję edukację gdzieś tak od płyty Vagabond Ways do Give My Love to London.Comment
Comment