przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Jak to nic nie pokazał. Pokazał niespotykane tempo meczu, walkę, świetne akcje. A że wypadli gorzej od rywala to już inny temat. A Ronaldo się chyba nie spalił (jest już rutyniarzem) co raczej został zneutralizowany. Musiałbym zresztą jeszcze raz obejrzeć na spokojnie. Ale jakby LM zarobił czerwoną kartkę pewnie byłoby inaczejComment
-
-
Zmarnował 2 sytuacje sam na sam, które mogły przesądzić o wyniku na korzyść Realu, a ponadto wszystkie jego strzały z rzutów wolnych trafiały w mur, no faktycznie został zneutralizowany przez przeciwnika.Comment
-
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Nietrafione wolne to jeszcze nie powód do wyciągania daleko idących wniosków. A to ze nie strzelił sam na sam? no cóż, zdarza się. Dziś Lewandowski lepsze okazje zmarnował.Comment
-
Comment
-
No tak. Może to się wydawać dziwne. Ale podtrzymuję swoja teorie. Patrzę tak na dużą ilość meczy zagranicznych (muszę bo żona lubi oglądać a telewizor mam jeden tylko) i takich popisów nie widzę. I tak sobie wykombinowałem, że gdyby mecz był bardziej ciekawy to uwaga zostałaby skupiona na oglądaniu. W Bundeslidze takich cyrków z obrzucaniem się nawzajem "oprawą" nie ma. Czasem w sędziego się piwem rzuci i owszem. Ale od pirotechniki się trzymają z daleka.Comment
-
Comment
-
Wiecie komu kibicuję więc zapytam się jak mają zagrać biali aby pokonać blaugrana?
Czy tylko szczęście im pomoże czy trzeba czegoś więcej?
Może zmiana trenera?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No nie wiem, czy Barca zagrała dobry mecz???
Przy 1:0 powinno być 2:0 ale CR7 nie trafił, potem główka CR7 na 2:1 (???- nie pamietam dokładnie).
Gdyby nie LM nie sadzą by Barca miała cos do powiedzenia. To nie Barca postawiła warunki, to LM czynił różnicę.
Ignaczak powiedział kiedyś, że Polska jedzie na garbie Kurka.
A Barcelone jedzie na garbie LM.
Moim zdaniem Barca nie zagrała dobrego meczu, choć uzyskała b. dobry wynik. Barca pojawiła się przy stanie 1:3PoszukujęComment
Comment