Nieublagalnie kurczy sie ta scena. A narybku, ktory by mogl zajac puste miejsce w szeregu - ani widu, ani slychu...
Zmarli...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziNa drugie tyle - czasu starczyło, na trzecie - już nie ...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wczoraj zmarł Jerzy Cnota (1942-2016),jeden ze zbójników Janosika.Znany też z filmu "Perła w koronie" czy Sól ziemi czarnej".Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWczoraj zmarł Jerzy Cnota (1942-2016),jeden ze zbójników Janosika.Znany też z filmu "Perła w koronie" czy Sól ziemi czarnej".Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Memento
Rowno cwierc wieku temu polecialy dwa nokautujace strzaly na szczeke - Freddie Mercury i Eric Carr z KISS.
A ciagle pamietam ten szok i niedowierzanie, jak uslyszalem w radio o Fredzie...Czy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziFidel Castro (13.08.1926 - 25.11.2016)Last edited by dyczkin; 2016-11-27, 00:03.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCo za rok - ale chyba trzeba się będzie przyzwyczaić zważywszy na wiek starych rockmenów...
Tym razem zmarł Keith Emerson - dołączył do Cozy Powell'a...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment