A ja składam samokrytykę, że dałem się zauroczyć rewolucji piwnej i byłem zaślepiony, a zarazem składam samokrytykę, że uczestniczę w nagonce na rewolucję piwną.
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Niniejszym składam samokrytyke: zbieżność, zbieżność, zbieżność, zbieżność....Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Zgodnie z obietnicą daną Maggyk niniejszym składam samokrytykę i przepraszam wszystkich, że w sobotę kole południa siedząc z innymi przy piwie przez około pół godziny nie powiedziałem ani słowa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wczoraj wypiłem dwa żubry.
Z tego ten pierwszy nawet mi smakował.
Drugi wypiłem bo był, a mi nadal chciało się pić.
Kod żubra 1Last edited by dlugas; 2014-05-27, 10:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziW Schronisku nad Morskim Okiem wypiłem Tyskie. A potem Żywca. Wybaczcie, to się już więcej nie powtórzy .
Taniej i bez różnicy w smaku pewnie wyszłoby wypić wodę z jeziorka :]
Żeby było w temacie.
Ja byłem wczoraj tak umordowany i niewyspany, że nie miałem ochoty na piwo.
Poznałem zatem swój próg przesadnego umęczenia.
Comment
-
-
Eee to cena parasolkowa, a wysokość jednak "znaczniejsza" nie jest zatem źle.
Ja swego czasu za zwykłego Żywczyka w puszce 0,5l płaciłem 10zł.
Ale to były Bieszczady i schronisko Chatka Puchatka, gdzie dojechać można konno, kładem lub dobrym 4x4 :] ewentualnie wynieść na własnym garbie.
Zatem powiedzmy, że się opłacało, bo akurat w ten czas zamiast plecaka niosłem syna.
Tyskie unikam jak ognia. Wyleczyłem się z tego piwa. Mam nadzieję, że na bardzo długo.
BTW.
ale prawda jest jednak, że jak sobie człowiek sam wytaszczy piwo na górę to trunek od razu zyskuje +5pkt. do smaku :]
P.Caryńska, wschód słońca, ok 4 rano
nawet metalu nie czułemLast edited by dlugas; 2014-08-05, 13:16.
Comment
-
-
Lodówka już odmawia przyjmowania kolejnych piw https://lh5.googleusercontent.com/-E...a%2520piwa.jpg
a abstynencja trwa już prawie czwarty tydzieńLast edited by dlugas; 2014-10-10, 23:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziLodówka już odmawia przyjmowania kolejnych piw5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Nie rozwiązałeś, tylko nieco odsunąłeś go w czasie.
Ja właśnie przed chwilą wziąłem na klatę zje*kę od małżonki, która poszła po coś do lodówki. Drugiej lodówki...
Kobita się trochę czepia, bo wczoraj byłem na Warszawskim Festiwalu Piwa i na wynos kupiłem drobnych kilkanaście flaszek . Dzisiaj też pójdę, i piwa dokupię .
Comment
-
Comment