Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
    bastion
    Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
    Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
    Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
    2022-09-02, 21:32
  • Marusia
    2021.09.10-12 NieWielki Zlot Browarbizonów, Chmielobranie, Karczmiska - konkrety
    Marusia
    Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D

Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:

Nocleg: jeśli spanie...
    2021-08-25, 09:36
  • heckler
    Czechy, Olomouc, Nemilany 308, Pivovar Buchťák
    heckler
    Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
    2020-09-01, 06:58
  • LenDo
    Orzełek bez korony w niemieckiej serii kapsli na MŚ w piłce nożnej
    LenDo
    Browar Gaffel Kolsch z Kolonii, jeden z największych w Niemczech, z okazji MŚ w piłce nożnej wypuścił serię 12 kapsli. Niestety użyli polskiego godła które jest nieaktualne od 28 lat. Godło które było w użyciu podczas sowieckiej okupacji w czasach komunizmu. Po II Wojnie Światowej z...
    2018-05-11, 21:16
  • hasintus
    Browar Artezan
    hasintus
    Wychodząc na przeciw pytaniom, które zostały postawione w galerii po prezentacji fotek naszego sprzętu. Zakładam ten wątek, w którym będziemy starali się informować o naszym przedsięwzięciu.
    Twórcy tego projektu to Darko, Coder i Ja. Ma to być bardzo mały browar komercyjny produkujący...
    2011-12-13, 15:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...