Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOdświeżam temat i biję się w klatę. W sobotę w knajpie wypiłem Tyskie.
Kto zlinczuje mnie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOdświeżam temat i biję się w klatę. W sobotę w knajpie wypiłem Tyskie.
Spieszę się o tym donieść, bo żona szczeliła mi fotę i zagroziła, że będzie mnie szantażować publikacją jej na browar.bizie...
Na usprawiedliwienie dodam, że potem musiałem przyjąć parę ładnych bushmill'sów, aby spłukać z gardła tyskaczowy absmak...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziEeee tam, ja wypiłem 28 tyskich, w tym 2 klasyczne, zapłaciłem za 2
Kto zlinczuje mnie?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Panie, jak patrzę do DP, to od początku roku wypiłem aż 40 (!) eurolagerów z wielkiej trójki. Czyli jakieś 10% spożytych przeze polskich mnie piw...
A dałbym głowę, że nie wypiłem żadnego, no, maksymalnie dwa
Wszystko przez te plenerowe koncerty.
Comment
-
-
Reklama i cena czynią widocznie cuda :]
Comment
-
-
Składam samokrytykę, że ostatnio się czepiłam Kopyra zupełnie z czapy (takie przyzwyczajenie)
Comment
-
-
To i ja sobie złożę samokrytykę za niedoczytanie posta i brak polskich fontów w temacie o Ale Browarze za 3 złotebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja zgłupiałem i kupiłem lecha shandy dry orange. Tak dla przypomnienia dlaczego kiedyś go nie dopiłem. Był za 1.49zł to kupiłem. Sukces połowiczny. Przypomniałem sobie dlaczego nie lubię tych pseudoradlerów, wypiłem o dziwo całe, ale straciłem 1,49zł i zdecydowanie ponownie już go nie kupię.
Comment
-
-
Kupiłem dziś grand championa 2013
w dodatku go już wypiłem
a na dodatek jeszcze o tym wspomniałem na forum
w sumie mogłem to zrobić skrycie po kryjomu to fakt
ale wtedy Żywiec nie przedzwoniłby do mojego Tesco, że dali ciała i żeby schowali wystawione już butelki do magazynu na te kilka dni
jutro sprawdzę, czy zadzwonili
btw. na potrzeby samookaleczania w ramach zadośćuczynienia, piję teraz przeterminowanego FAXE ORYGINAL kupionego kilka dni temu w TESCO (sic!) za 1zł za puszkęLast edited by dlugas; 2013-11-29, 23:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa wczoraj wypiłem trzy tyskacze. Chyba nowy trend się objawiaMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment