Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
Wyświetlenie odpowiedzi
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
-
Popiłem wszystko jeszcze Tatrą pils z promocji za 1,59zł i mam dość. Więcej masochizmu w tej sprawie już nie będzie.
Comment
-
-
Składam samokrytykę za małą liczbę postów. Wiem, że nikomu oprócz mnie ich nie brakowało. Tym bardziej krytyka jest skierowana do mnie samego. Samokrytyka.
Ech, musiałem coś napisać. Teraz ochłonąłem (ochłonęłem dla mieszkańców Warszawy)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziChyba jednak się nie udałoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Zdarza mi się dość często kupić i wychłeptać Książęce Ciemne Łagodne. Ja wiem, że wodniste, ale ma w tle jakąś subtelną czekoladowo-śliwkową nutę, która cholernie na mnie działa, chyba reminiscencje z dzieciństwa... Skusiłem się w jakiejś promocji (chyba 1,39 w kerfurze) i normalnie mnie wciągnęło, wpadłem w ich szpony. Dziś znowu przechodząc obok półki w markecie, nie zdołałem się powstrzymać i właśnie sączę . Czy pójdę za to do piekła?Last edited by chechaouen; 2013-12-16, 20:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziZdarza mi się dość często kupić i wychłeptać Książęce Ciemne Łagodne. Ja wiem, że wodniste, ale ma w tle jakąś subtelną czekoladowo-śliwkową nutę, która cholernie na mnie działa, chyba jakieś reminiscencje z dzieciństwa... Skusiłem się w jakiejś promocji (chyba 1,39 w kerfurze) i normalnie mnie wciągnęło, wpadłem w ich szpony. Dziś znowu przechodząc obok półki, nie zdołałem się powstrzymać i właśnie sączę . Czy pójdę za to do piekła?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNie, piekło przyjdzie do Ciebie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziCzy pójdę za to do piekła?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Czy pójdę za to do piekła?
Bo jeśli kupujesz uparcie za 3,19 czy 3,39zł to już może robić się gorąco :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziraczej nie jeśli ciągle kupujesz po 1,39zł
Bo jeśli kupujesz uparcie za 3,19 czy 3,39zł to już może robić się gorąco :]
Comment
-
-
Nie jest dobrze. Od Sylwestra nie wypiłam ani łyka piwa (tudzież innego alko) i nie zapaliłam papierosa i - co gorsze - zaczyna mi się to podobać Potrzebne mi leczenie - ludzie, pomóżcie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie jest dobrze. Od Sylwestra nie wypiłam ani łyka piwa (tudzież innego alko) i nie zapaliłam papierosa i - co gorsze - zaczyna mi się to podobać Potrzebne mi leczenie - ludzie, pomóżcie
Jak się Jej za bardzo spodoba ten stan to jeszcze gotowa olać nie daj Boże FDP.Last edited by Ahumba; 2014-01-05, 11:49.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie jest dobrze. Od Sylwestra nie wypiłam ani łyka piwa (tudzież innego alko) i nie zapaliłam papierosa i - co gorsze - zaczyna mi się to podobać Potrzebne mi leczenie - ludzie, pomóżcieLubię placki
Comment
-
-
Jak będziesz trwać w tej prohibicji, to swoje warzone piwa możesz nam podsyłać :]
Ja wczoraj przecholowałem z łyżką i dopiero po 12 mnie puścił ból głowy i rzucanie żołądkiem.
Czasami abstynencja jest wskazana, tylko dowiadujemy się o tym już po fakcie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNie jest dobrze. Od Sylwestra nie wypiłam ani łyka piwa (tudzież innego alko)... ...5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment