Taki barrel-aged na szybko
Ochłonąłem [Tu składamy samokrytykę]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziPiję żywieckiego portera w kieliszku po winieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziwinem raczyłem się przedwczoraj i tak jakoś się ostał kieliszek. stwierdziłem, że pasuje. a że leniwy jestem z natury...Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
-
Do takich wpisów służy temat "Dowcipy, które śmieszą tylko nas"
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOglądam vlog Kopyra zamiast telewizji. Dla uściślenia TV nie oglądam już od dawna (poza wybranymi filmami lub kanał Travel Channel w nocy). Problem w tym, że nie odczuwam z tego powodu jakiegoś dyskomfortu. Nie mam sumienia...
Choć oglądam coraz mniej i coraz mniej uważniejLast edited by dlugas; 2014-10-23, 15:27.
Comment
-
-
Piątkiem piątkiem, więc poszedłem wczoraj ze znajomymi na piwo. Do multitapu. I... Miałem ochotę na lagera. Tak. Chciałem się napić z kija zwykłego, jasnego, nudnego lagera. A na 14 kranów był tylko jeden (no i Raciborskie, ale powiedzmy, że to nie jest to, czego w piwie szukam). Kilkanaście stoutów-sroutów, AIPA-srajpa, IIPA-sriipa, belgijskie-srelgijskie, angielskie-srangielskie, prawie wszystkie piwa na hamerykańcach, wymyślne single-hopy... A ja chciałem zwykłego, polskiego lagera! Piwna rewolucja, cholera.
Na szczęście mętny jak żur, niefiltrowany lager z Minibrowar Majer dał radę.
Comment
-
-
Tak jest jakie to polskie Same lagery to chcą sripów, jak sripy to o lagery wołająLast edited by TeDy_beer; 2014-10-26, 08:08.
Comment
-
-
W sobotę wypiwszy w bramie kilka piw z Wąsosza (i rewelacyjnego Kłosa z Kormorana) postanowiłem iść na umcykową imprezę, gdzie szczytem ekstrawagancji był lany Kasztelan. W sumie wypiłem ich 7. Z plastiku. I tańczyłem do jakiegoś house'u, którym na trzeźwo szczerze gardzę, jak i każdą inną muzyką, której rytm sprowadza się do jednostajnego "ync-ync-ync-ync".
A najgorsze jest to, że rano nawet kaca nie miałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziW sobotę wypiwszy w bramie kilka piw z Wąsosza (i rewelacyjnego Kłosa z Kormorana) postanowiłem iść na umcykową imprezę, gdzie szczytem ekstrawagancji był lany Kasztelan. W sumie wypiłem ich 7. Z plastiku. I tańczyłem do jakiegoś house'u, którym na trzeźwo szczerze gardzę, jak i każdą inną muzyką, której rytm sprowadza się do jednostajnego "ync-ync-ync-ync".
A najgorsze jest to, że rano nawet kaca nie miałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziW sobotę wypiwszy w bramie kilka piw z Wąsosza (i rewelacyjnego Kłosa z Kormorana) postanowiłem iść na umcykową imprezę, gdzie szczytem ekstrawagancji był lany Kasztelan. W sumie wypiłem ich 7. Z plastiku. I tańczyłem do jakiegoś house'u, którym na trzeźwo szczerze gardzę, jak i każdą inną muzyką, której rytm sprowadza się do jednostajnego "ync-ync-ync-ync".
A najgorsze jest to, że rano nawet kaca nie miałem2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
Comment