Na takir śniegi najlepszy ciężki sprzęt. Może być traktor:
Znalezione w sieci
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
-
Zdecydowanie najlepsza kreskówka od czasów sout park
Tylko uwaga, bo choreComment
-
Zdecydowanie najlepsza kreskówka od czasów sout park
Tylko uwaga, bo choreComment
-
Uwaga , uwaga !
Mamy XXI wiek , erę komputerów, lotów w kosmos , rutynowego przeszczepiania serca,
a tymczasem w Świdnicy :.........
W Świdnicy podczas tegorocznego Wielkiego Postu, pomimo apeli i próśb, odbędzie się koncert satanistycznego zespołu.
Może Pan Ignacy Dec zajął by się czymś pożyteczniejszym , np. zaapelował o oddawanie
krwi, której teraz na Dolnym Śląsku strasznie brakuje?piwoppns@wp.plComment
-
W zasadzie to nie ten dział, a link był kiedyś podany, ale ponieważ właśnie przypadkiem znalazłem to ponownie w sieci... oraz ku pamięci jacy byliśmy młodzi, piękni i (wpisz dowolne) Powspominajmy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Lipa - nie ma mnie na żadnym zdjęciu - widocznie nie byłem nigdy młodybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
A co ma piernik do wiatraka?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Slavoy był a Ciebie nie było, sprawa jasnaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
A przy okazji okazało się kto był pierwszym piwnym bloggerem, banaszek, a można to zobaczyć klikając "view maj komplete profile""nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
No paczę - czyli jednak w niektórych wersjach byłem i to nawet nieco młodszy...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Comment