Dowcipy, które śmieszą tylko nas

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

- Dzień dobry, czy mam szansę na kredyt?
    - A czy ma pan pracę?
    - Właśnie zmieniam.
    - To nie.
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• wpadzio
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2011.06
      • 2654

Do laboratorium doktora Frankensteina przychodzi Batman. Kładzie przed nim szczątki ciała ludzkiego i mówi:
      - To był Robin. Proszę go jakoś poskładać i przywrócić do życia, a z tego co zostanie, niech pan zrobi małego nietoperza.
      Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
      Serviatus status brevis est
      3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• chechaouen
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2011.01
        • 1180

Stoi samobójca na moście. Kamień uwieszony na szyi, w plecaku pełno żelastwa. Nagle słyszy, że ktoś krzyczy do niego: "Panie, zaczekaj pan!"
        Odwraca się, patrzy, a tu jakiś koleś biegnie do niego z jakąś torbą, podają mu ją i mówi: "Pan weźmie jeszcze te kotki"

Comment

• abran
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2015.08
          • 5

Facet narąbany w knajpie postanowił kupić sobie jeszcze ćwiarteczkę do chatki.
          Było późno, więc chciał cichaczem wejść do domu, żeby nie zbudzić żony.
          Przed domem wsadził sobie ćwiarteczkę do tylnej kieszeni w spodniach, a że był tak nawalony, to przed samym mieszkaniem potknął się i wypieprzył.
          Rozbił flaszkę i pokaleczył sobie tyłek, więc szybko cichutko do domu i prosto na palcach do łazienki zrobić opatrunek, żeby nie zakrwawić pościeli.
          Ściągnął spodnie wypiął zakrwawiony tyłek w stronę lustra i robi opatrunek.
          Zakłada plastry - jeden drugi itd.... i położył się cichutko do łóżka.
          Rano żona z mordą budzi go:
          - Ty chu** , pijaku pieprzony, nie dosyć, że przychodzisz nad ranem do domu pijany, to jeszcze cala kołdra we krwi! A już nie wiem do cholery, na co te plastry na tym lustrze poprzyklejałeś!

Comment

• Vospylsan
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2015.04
            • 24

Prostytutka w konfesjonale wymienia swe grzechy i na koniec mówi:
            -Najczęściej świadczę usługę sexu oralnego
            -Dobrze moje dziecko, udzielam Ci rozgrzeszenia, a teraz żałuj za grzechy....().... możesz odejść.
            -A nie zada ksiądz pokuty?
            -aa... spędziłaś tyle czasu na kolanach, że Bóg Ci wybaczy...

Comment

• wpadzio
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2011.06
              • 2654

- Proszę pani tu się nie wolno kąpać - mówi policjant wychodząc zza krzaków do stojącej nad brzegiem nagiej dziewczyny.
              - To nie mógł pan powiedzieć gdy się rozbierałam?
              - Rozbierać się wolno...

...

Po czym poznać wiek ryby?
              Po oczach.
              Im oczy dalej od ogona
              tym ryba jest starsza.
              3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• ppns
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.10
                • 1737

Pies mojego sąsiada jest dziwny , myśli że się wabi wyp****alaj.
                piwoppns@wp.pl

Comment

• Suchy666
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2014.08
                  • 1

Lekcja religii
                  Katechetka do dzieci:
                  - Co robimy kiedy jest post?
                  - Komentujemy i dajemy lajka!

Comment

• robrk
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2015.01
                    • 26

Spotyka się dwóch kolegów, jeden się pyta:
                    -co u ciebie słychać?
                    - A wrócilismy z żoną z sanatorium...
                    - No co ty drzewo do lasu zabrales ze sobą?
                    - Wiesz, jak ją ze sobą wezmę swoje drzewo, to przynajmniej wiem jak na nie wejść, jak zajrzę do dziupli to wiem, że żadne pszczoły mi nie wylecą, a jak wyleci bąk to wiem skąd :-)

Comment

• ppns
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.10
                      • 1737

Na corocznych targach mięsnych spotykają się masarze z całego świata,by wymieniać się doświadczeniami i pochwalić osiągnięciami.Pierwszy zaczyna Amerykanin:
                      - u nas mamy takie dobre spulchniacze, które wchłaniają tyle wody że z 1 kg mięsa robimy 1,2 kg kiełbasy!
                      - to słabo - odpowiada Rosjanin - u nas do kiełbasy dodajemy zmieloną skórę świń, dlatego z 1 kg mięsa możemy zrobić 1,5 kg kiełbasy!
                      - eee, marni z was masarze - chwali się Polak - u nas do kiełbasy dodajemy nie tylko spulchniaczy, zmielonej skóry, uszu, oczu i bebechów świnek, ale też wrzucamy chrząstki i drobno zmielone kości, dlatego z jednego kilograma mięsa robimy 2 kg kiełbasy a z tego co zostanie robimy kotlety sojowe dla wegetarian
                      piwoppns@wp.pl

Comment

• dyczkin
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2011.05
                        • 3657

Wpada pedał do meczetu podczas modlitwy, rozgląda się i mówi: o szwedzki stół
                        Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• kjaros
                          Porucznik Browarny Tester
                          🍼
                          • 2007.03
                          • 378

taka sytuacja

Źródło: http://jbzd.pl/obr/422981/taka-sytuacja
                          Attached Files
                          Nawet najgłupsi politycy, nie są tak głupi jak społeczeństwo, które ich wybrało.

Comment

• Estrelicia
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2014.09
                            • 108

Żona do męża :
                            - kochanie zjesz kanapki z pasztetem ?
                            - nie dziękuję. zjem w salonie.....

Comment

• wpadzio
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼🍼
                              • 2011.06
                              • 2654

Trzech mężów rozmawia o tym, jakie waginy mają ich zony.
                              Porównują je do miast.
                              PIERWSZY mówi, że wagina jego żony jest jak Paryż- taka wspaniała, tętniąca życiem.
                              DRUGI mówi , że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszke tajemnicza.
                              TRZECI mówi, że jego żona ma waginę jak... Łomża!
                              -Dlaczego?! - pytają tamci.
                              A on na to:
                              - Dziura... po prostu dziura...

Comment

• Pancernik
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2005.09
                                • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi
                                Trzech mężów rozmawia o tym, jakie waginy mają ich zony.
                                Porównują je do miast.
                                PIERWSZY mówi, że wagina jego żony jest jak Paryż- taka wspaniała, tętniąca życiem.
                                DRUGI mówi , że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszke tajemnicza.
                                TRZECI mówi, że jego żona ma waginę jak... Łomża!
                                -Dlaczego?! - pytają tamci.
                                A on na to:
                                - Dziura... po prostu dziura...
                                E. Było w wersji z Bydgoszczą .

Comment

Przetwarzanie...
                                X