Jaki jestem gość

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Będąc wczoraj na weselu i patrząc na pijących "nasze najlepsze" musiałem męczyć się Chrobrym z Biedry Ale do ust nie wziąłem bo z butelki i zawziąłem się Na koniec dnia aby zapomnieć o tym wstrętnym, wódczanym posmaku wypiłem Rachefort 10 . Mówię Wam AMBROZJA
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• dadek
      Major Piwnych Rewolucji
      🍺🍺
      • 2005.09
      • 4701

Ja też byłem w sobotę na weselu pod Wrocławiem. Wszystko cacy, ale nie dla mnie i jeszcze z 10 niewódczanych osób bo piw nie było - zaproponowano nam Carlsberga. Ale na szczęście w trakcie dowożenia nas autobusem do sali weselnej wyczaiłem po drodze Żabkę. Dzięki niepijącej kuzynce z samochodem szybko zorganizowaliśmy całkiem zacny zapas Noteckich jasnych i ciemnych oraz cały asortyment z Miłosławia. Impreza była bardzo udana i aż do rana. Wielkie dzięki dla Justyny za transport!
      Last edited by dadek; 2012-08-23, 21:36.

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Czekałam, aż chłopaki się wpiszą, ale skoro nie chcą się pochwalić to mi przyszło to poczynić W piątek wracając z opolskiego filmowego spotkania degustacyjnego przeprowadziliśmy akcję gaszenia pożaru. Paliła się opona samochodu stojącego na parkingu osiedlowym. Pożar został ugaszony z użyciem wody z kałuży i szklanicy do witbiera Samozwańczy strażacy: ART i Jacekwerner. Dopingowała Maggyk
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• kony
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.08
          • 1701

Czy ART w czasie akcji miał na sobie taką powiewającą pelerynę? Jeśli tak, to potwierdzałoby moją teorię, że ART i WILQ to ta sama osoba. ART superbohater Opola!

Comment

• jacekwerner
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 2852

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi
            Czekałam, aż chłopaki się wpiszą, ale skoro nie chcą się pochwalić to mi przyszło to poczynić W piątek wracając z opolskiego filmowego spotkania degustacyjnego przeprowadziliśmy akcję gaszenia pożaru. Paliła się opona samochodu stojącego na parkingu osiedlowym. Pożar został ugaszony z użyciem wody z kałuży i szklanicy do witbiera Samozwańczy strażacy: ART i Jacekwerner. Dopingowała Maggyk
            Po tych traumatycznych przeżyciach piątkowej nocy samozwańczo założyłem Ochotniczą Straż Piwną
            Last edited by jacekwerner; 2012-09-04, 08:11.
            Ochotnicza Straż Piwna
            BAZA = 7446

Comment

• Basik
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.06
              • 1308

Wróciliśmy z Rumunii (w zasadzie już samo przeżycie wśród tamtejszych kierowców, to jakiś wyczyn ). Ale do sedna- wymknęliśmy się burzy w Fogaraszach, uciekliśmy psom pasterskim i zdobyliśmy Negoiu. A że Negoiu, to jakby nie było 2535 m.n.p.m., to mamy zaliczone już 2 wierzchołki wyższe od Rysów
              Przy moim głupim lęku wysokości radość potrójna

Comment

• iron
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2002.08
                • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
                Wróciliśmy z Rumunii (w zasadzie już samo przeżycie wśród tamtejszych kierowców, to jakiś wyczyn ). Ale do sedna- wymknęliśmy się burzy w Fogaraszach, uciekliśmy psom pasterskim i zdobyliśmy Negoiu. A że Negoiu, to jakby nie było 2535 m.n.p.m., to mamy zaliczone już 2 wierzchołki wyższe od Rysów
                Przy moim głupim lęku wysokości radość potrójna
                E tam moglibyście się wpisać w tym temacie, jakbyście pokonali Transfogarską driftem

P.S. Mam taki zamiar, ale na szczęście jest on tylko w sferze sennych marzeń
                bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Podczas powrotu z minizuotu miałeś nadto okazji do driftu, więc powinieneś się raczej wpisać w temacie "jaki jestem miętczak".

Comment

• iron
                    • 2002.08
                    • 6717

No przecie pisałem o sennych marzeniach

P.S. 1 Może na walimskim OSie, trzeba było wpuscic za kierownice Docenta - miałby wiecej fantazji
                    P.S. 2 Wiem, że zadra tkwi głęboko - nie zdążyłeś na piłkę, ale trochę to Twoja wina - trzeba tyle było nie jeść i pić kawy po drodze
                    Last edited by iron; 2012-09-04, 23:41.
                    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Już zapomniałem o tej piłce, chyba bardziej się nią przejąłeś ode mnie.

Comment

• docent
                        • 2002.10
                        • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi

P.S. 1 Może na walimskim OSie, trzeba było wpuscic za kierownice Docenta - miałby wiecej fantazji
                        Spox, ostatnio jeździłem na Need for Speed IV plus pierwsza wersja kierownicy Thrustmastera. Będzie z jakieś 10 lat. No i zawsze minimum 0,2 we krwi
                        Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                        Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                        Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Pancernik
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2005.09
                          • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                          E tam moglibyście się wpisać w tym temacie, jakbyście pokonali Transfogarską driftem
                          W Rumunii? Driftem? Wozem z napędem 4x4???
                          Faktiko, zrobienie takiego driftu to byłby wyczyn...

A do konkretów: dlaczego goniły Was psy pasterskie? Co złego chciał Piotry zrobić owieczce...?
                          Coś więcej o żlebie Drakuli...?

Comment

• VanPurRz
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2008.09
                            • 4229

Jestem GOŚĆ, po prostu GOŚĆ
                            "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Basik
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2006.06
                              • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                              W Rumunii? Driftem?

A do konkretów: dlaczego goniły Was psy pasterskie? Co złego chciał Piotry zrobić owieczce...?
                              Coś więcej o żlebie Drakuli...?
                              No jakoś tego Driftu na Trans. nie widzę

Odnośnie psów- w skrócie-.... zabrzmi to dziwnie, ale Piotr ....lubi owieczki i nie chciał ich skrzywdzić. Swoją drogą w Rumunii owieczki i krowy są jak kozice...żebyście wiedzieli jak potrafią się wspinać...
                              Szczegóły na blogu, bo stwierdziliśmy, że pamięć już nie ta i zaczęliśmy robić jakieś tam zapiski ( z Rumunii i Budapesztu nie są jeszcze ukończone).

Żleb nie przetrwał kaprysów czerwcowej pogody. Gorzej ( przynajmniej dla tych, którzy lubią takie atrakcje) -póki co, ponoć nie ma w planach rekonstrukcji zabezpieczeń, które w czerwcu zostały zniszczone. Obok jest również ubezpieczony, za to myślę przyjemniejszy żleb - Domanei. Nawet przy moim lęku wysokości był ok.

Szczegółami podzielimy się z chętnymi w najbliższy weekend

Comment

• zgroza
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼
                                • 2008.03
                                • 3605

a jaki adres bloga?
                                Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

Przetwarzanie...
                                X