Będąc wczoraj na weselu i patrząc na pijących "nasze najlepsze" musiałem męczyć się Chrobrym z Biedry Ale do ust nie wziąłem bo z butelki i zawziąłem się Na koniec dnia aby zapomnieć o tym wstrętnym, wódczanym posmaku wypiłem Rachefort 10 . Mówię Wam AMBROZJA
Jaki jestem gość
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Ja też byłem w sobotę na weselu pod Wrocławiem. Wszystko cacy, ale nie dla mnie i jeszcze z 10 niewódczanych osób bo piw nie było - zaproponowano nam Carlsberga. Ale na szczęście w trakcie dowożenia nas autobusem do sali weselnej wyczaiłem po drodze Żabkę. Dzięki niepijącej kuzynce z samochodem szybko zorganizowaliśmy całkiem zacny zapas Noteckich jasnych i ciemnych oraz cały asortyment z Miłosławia. Impreza była bardzo udana i aż do rana. Wielkie dzięki dla Justyny za transport!Last edited by dadek; 2012-08-23, 21:36.
Comment
-
-
Czekałam, aż chłopaki się wpiszą, ale skoro nie chcą się pochwalić to mi przyszło to poczynić W piątek wracając z opolskiego filmowego spotkania degustacyjnego przeprowadziliśmy akcję gaszenia pożaru. Paliła się opona samochodu stojącego na parkingu osiedlowym. Pożar został ugaszony z użyciem wody z kałuży i szklanicy do witbiera Samozwańczy strażacy: ART i Jacekwerner. Dopingowała MaggykŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCzekałam, aż chłopaki się wpiszą, ale skoro nie chcą się pochwalić to mi przyszło to poczynić W piątek wracając z opolskiego filmowego spotkania degustacyjnego przeprowadziliśmy akcję gaszenia pożaru. Paliła się opona samochodu stojącego na parkingu osiedlowym. Pożar został ugaszony z użyciem wody z kałuży i szklanicy do witbiera Samozwańczy strażacy: ART i Jacekwerner. Dopingowała MaggykLast edited by jacekwerner; 2012-09-04, 08:11.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Wróciliśmy z Rumunii (w zasadzie już samo przeżycie wśród tamtejszych kierowców, to jakiś wyczyn ). Ale do sedna- wymknęliśmy się burzy w Fogaraszach, uciekliśmy psom pasterskim i zdobyliśmy Negoiu. A że Negoiu, to jakby nie było 2535 m.n.p.m., to mamy zaliczone już 2 wierzchołki wyższe od Rysów
Przy moim głupim lęku wysokości radość potrójna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziWróciliśmy z Rumunii (w zasadzie już samo przeżycie wśród tamtejszych kierowców, to jakiś wyczyn ). Ale do sedna- wymknęliśmy się burzy w Fogaraszach, uciekliśmy psom pasterskim i zdobyliśmy Negoiu. A że Negoiu, to jakby nie było 2535 m.n.p.m., to mamy zaliczone już 2 wierzchołki wyższe od Rysów
Przy moim głupim lęku wysokości radość potrójna
P.S. Mam taki zamiar, ale na szczęście jest on tylko w sferze sennych marzeńbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No przecie pisałem o sennych marzeniach
P.S. 1 Może na walimskim OSie, trzeba było wpuscic za kierownice Docenta - miałby wiecej fantazji
P.S. 2 Wiem, że zadra tkwi głęboko - nie zdążyłeś na piłkę, ale trochę to Twoja wina - trzeba tyle było nie jeść i pić kawy po drodzeLast edited by iron; 2012-09-04, 23:41.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
P.S. 1 Może na walimskim OSie, trzeba było wpuscic za kierownice Docenta - miałby wiecej fantazjiPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziE tam moglibyście się wpisać w tym temacie, jakbyście pokonali Transfogarską driftem
Faktiko, zrobienie takiego driftu to byłby wyczyn...
A do konkretów: dlaczego goniły Was psy pasterskie? Co złego chciał Piotry zrobić owieczce...?
Coś więcej o żlebie Drakuli...?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziW Rumunii? Driftem?
A do konkretów: dlaczego goniły Was psy pasterskie? Co złego chciał Piotry zrobić owieczce...?
Coś więcej o żlebie Drakuli...?
Odnośnie psów- w skrócie-.... zabrzmi to dziwnie, ale Piotr ....lubi owieczki i nie chciał ich skrzywdzić. Swoją drogą w Rumunii owieczki i krowy są jak kozice...żebyście wiedzieli jak potrafią się wspinać...
Szczegóły na blogu, bo stwierdziliśmy, że pamięć już nie ta i zaczęliśmy robić jakieś tam zapiski ( z Rumunii i Budapesztu nie są jeszcze ukończone).
Żleb nie przetrwał kaprysów czerwcowej pogody. Gorzej ( przynajmniej dla tych, którzy lubią takie atrakcje) -póki co, ponoć nie ma w planach rekonstrukcji zabezpieczeń, które w czerwcu zostały zniszczone. Obok jest również ubezpieczony, za to myślę przyjemniejszy żleb - Domanei. Nawet przy moim lęku wysokości był ok.
Szczegółami podzielimy się z chętnymi w najbliższy weekend
Comment
-
Comment