Monne, Pancernik Chris- najlepszego Wasze
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
-
Pancernik - Chopie, abyś wiecznie jeździł po browarach, degustował potrawy i piwa i żebyśmy mogli czytać relacje, bo warto."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Pancernik najlepszegoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Marcin wc najpiwniejszegoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
solfernus - wszystkiego naj.......
TwojeComment
-
-
Piotrrat - Twojebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
A dzisiaj złożę sam sobie życzenia, bo to chyba najwłaściwsze miejsce .
Otóż równo 10 lat temu, 22 marca 2006 zarejestrowałem się na browar.biz.
A było to tak... Zobaczyłem w sklepie malowaną butelkę Koźlaka z Ambera, zaciekawiła mnie i ją kupiłem. W domu zacząłem szukać informacji o tym piwie i tym sposobem wyszukiwarka zaprowadziła mnie tutaj.
Last edited by Pendragon; 2016-03-22, 09:23.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment