Dobiłem do 1000 postów.
A raczej doczłapałem, dowlokłem się na kolanach.
7 lat, 8 miesięcy i 11 dni.
Chyba jestem małomówny...ale okazja na piwo wyśmienita
Dobiłem do 1000 postów.
Wcale nie taki małomówny . Ja się rejestrowałam kilka miesięcy później i baaardzo dużo mi brakuje. Gratulacje!
Oto i mój tysięczny post. Pozostaje oprawić go w ramkę i powiesić na ścianie Kolejny tysiąc już za 3 lata
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Dobiłem do 1000 postów.
Podobnie i ja. Zajęło mi to 2420 dni
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Niniejszym melduję się i tu. Mam nadzieję, że ten obowiązek (zaszczyt) meldunkowy nie jest obłożony dodatkowymi, ukrytymi opłatami
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Jak to nie - pierwszemu forumowiczowi, który zwróci Ci na to uwagę (czyli mnie) wisisz tysiaka
A jednak...
Czy mogę (z powodów obiektywnie-subiektywnie przejściowych) wziąć przykład z solidnej francuskiej szkoły biznesowego savoir - vivre'u?
ROLAND TOPOR - „STYPENDYSTA”
HERVE SKWASZONA - GĘBA
Mamo! Mamo! Co za szczęście: przyznano mi stypendium, o które starałem się na początku roku!
GERMAINE SKWASZONA – GĘBA
No cóż, nie spieszyli się! Jakiej wysokości jest to stypendium?
HERVE SKWASZONA – GĘBA pośpiesznie przebiega wzrokiem kolejne strony pisma.
Zobaczmy... (Czyta)... mam zaszczyt powiadomić, że prośbę pańską rozpatrzyliśmy pozytywnie... To będzie dalej... O, jest... pięćdziesiąt tysięcy franków.
Pięćdziesiąt tysięcy franków! To jest coś!
HERVE SKWASZONA – GĘBA
Chwileczkę, Tu jest jeszcze jakiś ręczny dopisek... (Czyta) Niestety, pragnę uprzedzić, iż z powodu braku gotówki oraz rocznego zablokowania konta, wypłata nastąpi w kilogramach gówna, oczywiście według aktualnie obowiązującego kursu.
Zawsze to samo!
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment