Czy nie szkoda Wam czasu tak pisać poza tematem? Przecież większość postów z tego wątku jest do skasowania. Założenie nowego wątku to taki problem? Trzeba rozwalać każdy temat nie kończącą się dyskusją o przykładowo różnicach cenowych w całym kraju?
Klasyczne ględzenie o cenach
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-03-01, 12:01.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCzy nie szkoda Wam czasu tak pisać poza tematem? Przecież większość postów z tego wątku jest do skasowania. Założenie nowego wątku to taki problem? Trzeba rozwalać każdy temat nie kończącą się dyskusją o przykładowo różnicach cenowych w całym kraju?
Comment
-
-
Był taki wątek o cenie piwa w piwie
Nie mogę go tylko znaleźćVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziBył taki wątek o cenie piwa w piwie
Nie mogę go tylko znaleźć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziOdpada. Tutaj trzeba założyć nowy - Pozycjonowanie cenowe wszystkiego co da się wypić. Fetysz czy konieczność?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziOdpada. Tutaj trzeba założyć nowy - Pozycjonowanie cenowe wszystkiego co da się wypić. Fetysz czy konieczność?
Comment
-
-
Ufff, nie jest tak źle. Wrocławskie w Lublinie po 2,90 i teraz nie wiem czy się cieszyć czy martwić
Zaryzkowałem kupiłem 10, jutro mamy gości...
Comment
-
-
Dostałem dziś maila i w Gdyni jest do kupienia w promocji za 2,15 zł.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziZaryzkowałem kupiłem 10, jutro mamy gości...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika disko Wyświetlenie odpowiedziDostałem dziś maila i w Gdyni jest do kupienia w promocji za 2,15 zł.
Nie zaryzykowałeś, jest bardzo dobre!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika disko Wyświetlenie odpowiedziWypiłem tego samego wieczoru kilka czeskich 10* i Wrocławskie było od nich o wiele lepsze Przede wszystkim zaskakuje pełnością oraz zauważalną goryczką.
Comment
-
-
No jak to już nie jest OT to temat zamarł...
Lubelskie ceny z dzisiaj, popularny sklep specjalistyczny:
Wrocławskie 2,85 zł
Amber Natur 2,95 zł
Lwówek Książecy 3,65 zł
Ratuszowy 3,99 zł
Belg 4,65 zł
Opaty jasny i bitter 4,60 zł
Reh Pils 5,80 zł
to teraz mnie zdenerwujcie i napiszcie u kogo taniej...
Comment
-
-
Jako, że aktywnie biłem pianę w tym wątku, czuję się w obowiązku temat od czasu do czasu odświeżyć.
Raport z Lublina:
Atak Chmielu 7,5 zł
Dobry Wieczór 6,8 zł
Imperium Atakuje 8,7 zł (!)
Lwówek Książęcy 3,65 zł
Lwówek Belg 4,65 zł
Wrocławskie 2,85 zł
Altbier z Jabłonowa 5,45 zł (swoją drogą nigdy nie myślałem, że zapłacę tyle za piwo z Jabłonowa...)
Comment
-
Comment