Nie wiem czy macie podobne wrażenie ale mecze trzeciej rundy (mimo, że drużyny powinny walczyć o zwycięstwa) są znacznie słabsze i nudniejsze od pozostałych dwóch rund.
Przy piwie o EURO 2012
Collapse
X
-
Coś w tym jest, ale liczę dzisiaj na dobre widowisko z Ukraińcami w roli głównej. Anglia jest do ogrania, jak najbardziej.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
A-B 4:3
A-C 1:3
B-C 1:0
Kolejność byłaby następująca:
1A 3pkt 5-6
2B 3pkt 4-4
3C 3pkt 3-2
Poza tym nic nie zabezpieczy, gdy padną trzy jednakowe remisy albo wszystkie zespoły wygrają po razie i takim samym wynikiem.Comment
-
Portugalia z Holandią rozegrałą świetny mecz, bardzo widowiskowy. Hiszpania - Chorwacja była jakiś taki senny, sam nie wiem czemu...Comment
-
No dobra - przecie zastrzegłem, że mogę sie nie znać - no i sie nie znałem
Dzięki Pijacka za objaśnienie.
A że mecze ostatniej rundy słabsze i nudniejsze - to było do przewidzenia - w końcu to mecze o wszystko i presja wzrasta - choć nie wszystkim tak pęta nogi jak naszej reprezentacji...
No ale do tej pory nie było żadnego 0:0bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Ukraina gra pięknie Próbuje tych podań w stylu Hiszpanów ale na razie nie wychodzi. Może wejdzie w drugiej połowieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Może i gra ale Gerrard ich rozmontował , błąd bramkarza i Rooney strzela."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Świetny gol IbrahimaLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Szwecja-Francja - Szwecja żegna się z honorem i upokarza Francję dwima pięknymi bramkami...
P.S. Wcale nie jestem pewien, czy Angli lepiej się będzie grało z równo grającymi Włochami niż z chimerycznie grającą Hiszpanią z jednym udanym meczem na tym Euro
P.S.2 Nie widzę szansy w eliminacjach do Mundialu 2014 - zarówno Anglia jak i Ukraina (nawet bez Szewczenki) raczej poza naszym zasięgiem...Last edited by iron; 2012-06-19, 21:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Ale nie możesz narzekać, że mecze bez emocji Ukraina-Anglia w drugiej połowie niemalże akcja za akcję i niechlubne decyzje sędziów (najpierw spalony Ukrainy puszczony a potem nie wiem dlaczego - kompensacja błędu? - nieuznanie bramki która padła - po kuta ten sędzia bramkowy...)
Szwecja-Francja - Szwecja żegna się z honorem i upokarza Francję dwima pięknymi bramkami...
P.S. Wcale nie jestem pewien, czy Angli lepiej się będzie grało z równo grającymi Włochami niż z chimerycznie grającą Hiszpanią z jednym udanym meczem na tym Euro
Tak zapewniali komentatorzy meczu Hiszpania-Chorwacja
Tutaj bez komentarzaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Ukraina - Anglia - dobry mecz z wieloma sytuacjami. Odpada drugi gospodarz ale przynajmniej z walką i szansą."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Właśnie do UKrainy nikt nie będzie miał pretensji, odpadła z silnej grupy zajmując 3 miejsce i to po ostrej walce. Świetny mecz ze Szwecją, chyba najsłabszy w obronie przypadł na Francję i niezwykle zacięty pojedynek z Anglią. Sporo niepzremyślanych strzałów z dystansu ale i okazji podbramkowych mieli kilka niezłych. Pressing i walka o piłkę, dokładne przerzuty przez pół boiska, taktyka...to wszystko Ukraińcy mieli. Gdyby to oni zostali ulokowani w grupie A to ejstem pewny że wywalczyliby awans z I mejsca.Comment
-
Brawa dla Ukrainy. Nasi patrzeć i uczyć się, jak wygląda walka o wynik. Bramka dla Anglików częściowo fartowna, ale Gerrard mocno zapracował na to, żeby w ogóle do tego doszło. Od początku turnieju gra bardzo dobrze, spaja drużynę i sadzi groźne dośrodkowania. Włosi będą jednak na pewno skuteczniejsi od Ukrainy, zobaczymy jak to się skończy i kto będzie grał bardziej defensywnie.Comment
Comment