Nooo, głeboka myśl, pewnie potrafisz ją poprzeć jakąś teorią a ja pokażę Ci wyniki z badań okresowych i wtedy praktyka wyje...e teorię, pewnie kolejną z durnych teorii na temat tego jak należy/ nie należy żyć
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Nie trzeba sie tak od razu najeżać.
Myślę, że kolega dyczkin ma złe doświadczenia związane z piciem kawy na czczo i tylko się tym z nami podzielił.
Sam z ciekawości zajrzałem do netu (ja kawy nie pije wcale) i na ten temat najczęstsze stwierdzenie brzmi:
"kawa pita na czczo powoduje zgagę, podrażnia przewód pokarmowy i powoduje niestrawność".
Nie zmienia to jednak faktu, że fidoangel osobniczo dobrze toleruje jej picie na czczo i nie ma takich dolegliwości.
P.S.
Tak naprawdę to myślałem, że szybciej ktoś skrytykuje moje śniadanie
A jeszcze jak bym dodał, że na kolacje też jem trzy jaja na miękko (bez boczku) to daje w sumie 42 sztuki tygodniowo czyli 2184 rocznie
P.S.
Tak naprawdę to myślałem, że szybciej ktoś skrytykuje moje śniadanie
A jeszcze jak bym dodał, że na kolacje też jem trzy jaja na miękko (bez boczku) to daje w sumie 42 sztuki tygodniowo czyli 2184 rocznie
Przy Twojm i @dyczkina śniadaniu, moje picie kawy na czczo wygląda jak niewinna, dziecięca igraszka ze zdrowiem.
Jeśli jednak taka dieta pozwala Wam utrzymać sensowną wagę i nie powoduje innych problemów to znaczy, że jest jak najbardziej prawidłowa.
Wiele też zależy od miejsca w którym się znajdujemy, po kilku dniach pobytu w Anglii zaczynam odczuwać potrzebę porannego boczku z jajkami i sosydżys a w Grecji spokojnie jadę na pieczywie z oliwą obywając się bez mięsa.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Przy Twojm i @dyczkina śniadaniu, moje picie kawy na czczo wygląda jak niewinna, dziecięca igraszka ze zdrowiem.
Jeśli jednak taka dieta pozwala Wam utrzymać sensowną wagę i nie powoduje innych problemów to znaczy, że jest jak najbardziej prawidłowa.
Jem tak właśnie dlatego, ze mam problem z waga, a takie jedzenie chociaż pozwala mi utrzymać tę co mam.
Nie rozumiem dlaczego uważasz, moja i dyczkina dieta to igranie ze zdrowiem, mógłbyś te myśl poprzeć jakąś teorią
Comment