Witajcie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Staszekk
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.11
    • 1

Witajcie

Witam wszystkich forumowiczów.Rozpoczynam przygodę z piwowarstwem a moja wiedza w tej dziedzinie jest niewielka i czysto teoretyczna ale liczę że małymi kroczkami zdobędę także wiedzę praktyczną. Do tej pory przeglądałem forum jako niezrzeszony ale nadszedł czas żeby to zmienić.Lokalizacja- Żagań woj lubuskie.
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Witaj na forum
    Małymi kroczkami dojdziesz do mistrzostwa, jeśli wystarczy Ci tylko wytrwałości.
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

Related Topics

Collapse

• PiotrN
      Witajcie !
      PiotrN
      Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
      Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
      2020-01-09, 12:10
    • POPCATS
      Czy zaszła fermentacja?
      POPCATS
      Cześć, jestem nowy na forum, aktualnie na etapie wyrobu swojego pierwszego piwa (co prawda z ekstraktu). Po prostu, pojawiła się gdzieś chęć na zrobienie swojego piwa. Zacząłem od lektury i małymi kroczkami po prostu przeszedłem do etapu zrobienia swojego pierwszego piwa, na razie tylko z...
      2019-03-01, 14:35
    • mkocielnik
      Witajcie Miłoścnicy Złotego Trunku
      mkocielnik
      Witam serdecznie,
      małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
      Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.

W obu...
      2018-12-14, 17:04
    • smorczak
      Witajcie
      smorczak
      Cześć,

Chciałem gorąco powitać wszystkich piwowarów na forum.
      Swoją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem na początku 2018 roku i powoli zdobywam wiedzę i staram się robić co raz to lepsze warki
      2018-11-30, 14:16
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 03:03
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...