Witam wszystkich serdecznie! Na razie czytam i powoli dojrzewam do wyprodukowania pierwszego piwa. Myślę że zacznę pod koniec stycznia. Może do tego momentu zdążę liznąć trochę teorii i skompletować sprzęt
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Witam,
Szukam części etykiet z Heinekena zrobionych na Euro2020 z pojemności 650ml z numerem bocznym 40071140. Zrobiono dwie serie na 650ml z dwoma różnymi numerami. Drugi udało mi się skompletować, ale z tego końcówką ...40 brakuje mi siedmiu krajów: Austria, Belgia, Chorwacja, Finlandia,...
W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...
Witam
W wigilię zostałem obdarowany przez moją miłościwie panującą zestawem dla początkujących do warzenia piwa. Chciałem się podpytać czy będę potrzebował czegoś jeszcze do zrobienia tego.
Jestem kompletnie zielony NIESTETY JESZCZE w tym zakresie, natomiast pracuję...
Comment