Dobry dzień.

Collapse
X
Collapse
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tokoloshe
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 2

Dobry dzień.

Za dużo piwa w życiu nie wypiłam, ale zdążyłam polubić portery, pszeniczne i miodowe. Edukacja trwa. Nie zamierzam jechać na koncerniakach, bo bardziej interesuje mnie smak, niż cena i ilość alkoholu (no dobra, portery nie są tu dobrym przykładem ). Browar.biz wydaje się być interesującą skarbnicą wiedzy na tematy z coraz bardziej mnie interesującym trunkiem związane.
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Witaj Wiedzy ci tutaj dostatek, więc czerp do woli
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• dyczkin
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2011.05
      • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tokoloshe
      Za dużo piwa w życiu nie wypiłam, ale zdążyłam polubić portery, pszeniczne i miodowe. Edukacja trwa. Nie zamierzam jechać na koncerniakach, bo bardziej interesuje mnie smak, niż cena i ilość alkoholu (no dobra, portery nie są tu dobrym przykładem ). Browar.biz wydaje się być interesującą skarbnicą wiedzy na tematy z coraz bardziej mnie interesującym trunkiem związane.
      Nie ma co, zaskakujący zestaw gatunkowy Browar.biz to genialna baza wiedzy, korzystaj do woli.
      Witaj na forum
      Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

Related Topics

Collapse

• Raciborz
        Portery z Raciborza i Opata
        Raciborz
        Jak w temacie chętnie wymienię Racibórz 2017 i Opat 2018 na inne portery, będę na giełdzie w Tychach.
        2018-11-15, 19:00
      • e-prezes
        Pinta, Portermass Amburana
        e-prezes
        Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...
        2025-01-19, 15:40
      • heckler
        Czechy, Rýmařov, Jesenická 107/4, Pivovar Morous
        heckler
        W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
        Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
        2019-04-22, 09:45
      • bastion
        Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
        bastion
        Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
        Centrum...
        2025-02-02, 20:53
      • heckler
        Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
        heckler
        Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
        2025-01-31, 11:11
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...