przyjmiecie nowicjusza do swego grona ?

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nono
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2011.11
    • 1

    #1

    przyjmiecie nowicjusza do swego grona ?

    witajcie smakosze browarka, szukalem stronki gdzie moge dowiedziec sie cos o produkcji piwka i w ten sposob znalazlem sie u was. Pije browara codziennie ale jakos znudzil mnie smak pospolitego piwka. postanowilem zrobic wlasne. Mam nadzieje ze pomozecie mi stworzyć swoj wlasny zlocisty trunek. Pozdrawiam i na zdrowie
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

    #2
    Witaj i czytaj dużo
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

    Moje warzenie // Piwny Wojownik

    Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

    Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

    Comment

    • dreads
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.09
      • 520

      #3
      cześć, przyjmiemy, ale najpierw uzupełnij profil Dla ułatwienia - kliknij w ikonkę z brodaczem u góry strony. Nie wiem, co to za drwal, ale podobna jest to ważna persona na tej stronie

      Comment

      • Mason
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2010.02
        • 3280

        #4
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads
        Nie wiem, co to za drwal, ale podobna jest to ważna persona na tej stronie
        Ten drwal rąbie drewno, które jest palone w wielkim piecu i stąd bierze się energia do działanie serwera na którym hula browar.biz
        JEDNO PIVKO NEVADI!

        Comment

        • ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 24005

          #5
          Gdzie się drwala rąbie tam drewna lecą.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

          Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

          Comment

          • dreads
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2009.09
            • 520

            #6
            Chyba za dużo wypiłem, bo teraz widzę go podwójnie

            Comment

            • ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 24005

              #7
              No to jeszcze tripelek i quadrupelek.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

              Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

              Comment

              • dreads
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.09
                • 520

                #8
                No masz, prorok jakiś!

                Comment

                • iron
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🍼🍼
                  • 2002.08
                  • 6771

                  #9
                  Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                  Gdzie się drwala rąbie tam drewna lecą.
                  Gdzie drwala walą, tam wióry lecą
                  bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                  Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                  Rock, Honor, Ojczyzna

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  • Jakubdan
                    Porada dla nowicjusza
                    Jakubdan
                    Cześć, wazę swoje pierwsze piwo z brekwitu Gozdawa Amber Lager i mam pytanie bo nie wiem czy do końca wszystko dobrze robię. Wszystko zrobiłem tak jak pisze w instrukcji na początku fermentacji było 14-15 blg trzymałem przez 48h w 21* a następnie schłodziłem, ze względu ze nie miałem żadnego...
                    2021-09-30, 21:16
                  • zythumVanPurzWarzywo
                    czy dam radę?
                    zythumVanPurzWarzywo
                    Jestem nowy i nie wiem czy dobrze mnie przyjmiecie i czy dam sobie radę wśród starych wyjadaczy jak Wy?
                    2024-12-24, 18:03
                  • ART
                    2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
                    ART
                    trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

                    Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
                    Start
                    2024-12-20
                    Koniec
                    2024-12-20
                    Adres
                    Opole malina
                    2024-12-15, 23:21
                  • etman
                    Piwowar nr 51
                    etman
                    Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

                    Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
                    2024-12-10, 18:48
                  • darekd
                    Moon Lark, Wharf
                    darekd
                    English Brown Porter,

                    5,2% alk.

                    Chmielony nie wiedzieć w sumie czemu Citrą i Mosaikiem. Nawet już z amerykańskich chmieli wybrałbym coś bardziej odpowiedniego do tego typu piwa, ale na ich stronie jest rozbieżność (zresztą nie po raz pierwszy), bo podają niemiecki...
                    2024-12-02, 23:48
                  • Loading...
                  • Koniec listy.
                  Przetwarzanie...