witajcie smakosze browarka, szukalem stronki gdzie moge dowiedziec sie cos o produkcji piwka i w ten sposob znalazlem sie u was. Pije browara codziennie ale jakos znudzil mnie smak pospolitego piwka. postanowilem zrobic wlasne. Mam nadzieje ze pomozecie mi stworzyć swoj wlasny zlocisty trunek. Pozdrawiam i na zdrowie
przyjmiecie nowicjusza do swego grona ?
Collapse
X
-
Witaj i czytaj dużoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, co to za drwal, ale podobna jest to ważna persona na tej stronieJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Gdzie się drwala rąbie tam drewna lecą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to jeszcze tripelek i quadrupelek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziGdzie się drwala rąbie tam drewna lecą.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment