Nowy na forum

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abrowarowiec
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.05
    • 1

Nowy na forum

Witam,
    jestem tutaj bo lubię eksperymentować z różnymi rodzajami piwa, a na forum jest wiele ciekawych informacji gdzie jeździć i co warto spróbować.
    Pozdrawiam wszystkich
    Abrowarowiec
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Witaj na forum
    Browar.biz to kopalnia wiedzy więc czytaj skrupulatnie i poszerzaj wiedzę
    Uzupełnij profil bo lubimy wiedzieć z kim mamy do czynienia
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Mała aktywność użytkowników naszego forum.
      AaLeX
      Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
      2024-07-29, 15:05
    • ART
      Śródmieście, Nowy Świat 27, Kufle i Kapsle Nowy Świat
      ART
      Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.

Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.

Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...
      2024-04-24, 19:05
    • ART
      Nowy Browar Gdański, APA Gdańska
      ART
      Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.

ekstr 11.5 / 4,7 alk.

Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...
      2025-01-05, 00:03
    • heckler
      Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
      heckler
      ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
      2024-12-30, 08:20
    • Piotr7
      drożdże dla początkującego
      Piotr7
      Witam!
      Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
      Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
      2024-12-09, 13:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...