Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stern
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2012.05
    • 32

Witam

Witam Kocham piwo jakiś czas temu się zarejstrowałem a teraz zaczynam pisać, powoli przygotowuje się do swojego pierwszego warzenia
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Witaj na forum I nie bój się pisać o sobie(brodacz w prawym górnym rogu). Twoje zdrowie
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Samael
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.09
      • 153

Witaj na forum i powodzenia w warzeniu! Zdrowko

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 00:22
      • mor842
        Broumov, Kirasjer
        mor842
        Trafiłem ostatnio w okazyjnej cenie ciemnego lagera uwarzone przez Pivovar Broumov na potrzeby promocji Twierdzy Kłodzko. Jest to jedno z dwóch piw z serii "Piwo z Twierdzy Kłodzko".

Więcej na ten temat można przeczytać w tym, krótkim artykule: http://klodzko.naszemiasto.pl...
        2018-04-23, 21:06
      • heckler
        Czechy, Příbor, Josefa Rašky 392, Pivovar Pivojem
        heckler
        Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
        Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
        2023-10-10, 08:08
      • leszcz007
        Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
        leszcz007
        Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
        2023-09-14, 12:39
      • e-prezes
        ?, {Dziki Wschód] Samotny Jeździec
        e-prezes
        Tak mi smakował pilsik Spirifera na Chmielakach, że postanowiłem sięgnąć po coś co nie kupowałem od dawna - kraftowego pilsa. Na pierwszy ogień poszło Rześkie z Jana, ale było tak słabe, że nawet nie chciało mi się nic pisać.

Parametry 11 blg, 4,5 % alk. piwo bezglutenowe....
        2023-08-27, 16:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...