Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zachomikowania różnych porterów w piwnicy, ale słabo mi to wychodzi. W związku z tym pomyślałem, żeby zrobić to raz a porządnie i skompletować od razu skrzynkę. Gdyby zebrało się nas kilku takich skrzynkowiczów, to może dałoby się wziąć całość w jakiejś hurtowni po cenie lepszej niż detaliczna.
Mogę koordynować tę akcję, tylko wszyscy płacą z góry no i terytorialnie musimy się chyba ograniczyć do Warszawy i okolic. Ewentualnie mogę komuś przechować w piwnicy do czasu kolejnej giełdy warszawskiej.
Są chętni? Np. tak:
skrzynka Komesa
skrzynka Warmińskiego
skrzynka Ciechana 22 (jeśli jest dostępny poza dystrybucją Ciechana)
skrzynka Witnicy
skrzynka Żywca
Nie nadanżam, co z Krajanem - warzą w ogóle jeszcze? No i ten łódzki w puchach... Wziąłbym, ale może trochę mniej, żeby wypić około końca terminu.
I pytanie za 100 punktów: która hurtownia może to wszystko mieć?
Mogę koordynować tę akcję, tylko wszyscy płacą z góry no i terytorialnie musimy się chyba ograniczyć do Warszawy i okolic. Ewentualnie mogę komuś przechować w piwnicy do czasu kolejnej giełdy warszawskiej.
Są chętni? Np. tak:
skrzynka Komesa
skrzynka Warmińskiego
skrzynka Ciechana 22 (jeśli jest dostępny poza dystrybucją Ciechana)
skrzynka Witnicy
skrzynka Żywca
Nie nadanżam, co z Krajanem - warzą w ogóle jeszcze? No i ten łódzki w puchach... Wziąłbym, ale może trochę mniej, żeby wypić około końca terminu.
I pytanie za 100 punktów: która hurtownia może to wszystko mieć?
Comment