Od z kniei Bearnarda każda laska twarda
Odpiwki
Collapse
X
-
No tak, mam za swoje, wcześniej się wypiąłem na towarzystwo to teraz towarzystwo się wypina na mój konkurs
Od Z Kniei Bearnarda ze świecą szukać odpiwkowego barda...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
od Bearnarda z kniei
odpiwki diabli wzięliRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Od Leżajska Pełnego
brzuch boli od rana samegoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Od Fasberga z Biedronki
latem w dupie bąki
OD Fasberga z Biedry
lepszy kanał przedniVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Od Bearnarda z Kniei Dyczkinowi odpiwek się nie klei
Kolega Dyczkin jest uprzejmie proszony o spojrzenie na temat konkursuLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Przyznam się szczerze, że nie czytałem całego wątku i nie wiem kiedy rozpoczął się konkurs powyższy Proszę o wybaczenieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Od Bernarda z kniei na Kolską mnie wzieli (warszawski - Kolska = wytrzeźwiałka)
Od z kniei Bernarda pijana cała Kordegarda (znowu warszawski - Kordegarda to taka snobistyczna galeria)
Od Bernarda kniei z tępym chujem będziesz ty (wyliczanka)Last edited by iron; 2012-06-03, 16:20.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Aaaaa, dyczkin rozumiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Od Bearnarda z kniei
Ch.., Dupa i miska breiRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
Comment